Opnieuw overname door OTTO Work Force

0

OTTO Work Force is hard bezig haar groeistrategie te verwezenlijken. Na de overname van Olympia Polen en Olympia Duitsland, heeft OTTO opnieuw een uitzendorganisatie overgenomen.

Dit keer gaat het om EAR Holing, waaronder de werkmaatschappijen E&A Technische Uitzenddiensten, De Uitzendcentrale, De Payrollcentrale en de Uitzendschilder vallen. OTTO heeft aandelen van Empresaria Group overgenomen en heeft nu een meerderheidsbelang in EAR Holing.

EAR Holding zal zelfstandig blijven opereren en rapporteren aan de directie van OTTO Work Force. Algemeen directeur Adrie Achterberg van EAR Holding is blij met het meerderheidsbelang van OTTO: ‘Wij kunnen profiteren van hun internationale kennis en het marketingapparaat.’

De werkmaatschappijen van EAR Holding richten zich op uitvoerende functies op LBO en MBO-niveau. In 2008 had de organisatie een omzet van 8 miljoen euro en in 2009 een omzet van 5 miljoen euro.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer