Otto Work Force Uitzendbureau van het Jaar 2014

0

Gisteren vond de Uitzendbureau van het Jaar 2014-verkiezing plaats in het Stadstheater De Kom in Nieuwegein . Grote winnaars zijn Otto Work Force, Match 4u en YoungCapital/Studentenwerk.

In totaal waren er zestien uitzendbureaus genomineerd die kans maakten op één van de titels Uitzendbureau van het Jaar 2014 . Dit jaar hebben alle uitzendbureaus samen 12.991 beoordelingen binnengehaald.

Otto Work Force is de winnaar in de categorie Uittzendbureau van het Jaar. Met een score van 8,39 bleef Otto Work Force concurrenten Unique en Creyf’s voor.
Na een jaar afwezigheid eindigde Match 4U weer bovenaan in de categorie MKB Uitzendbureau van het Jaar.
YoungCapital, bekend van StudentenWerk, is voor de derde maal op rij uitgeroepen tot beste specialist van de flexbranche.

De verkiezing Uitzendbureau van het Jaar werd dit jaar voor de negende keer gehouden. Het is een initiatief van onderzoeks- en adviesbureau Q&A Research & Consultancy.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer