Overname MF Uitzendbureau door Abiant Holding BV

0

Abiant en MF, beide twee grote uitzendorganisaties in Noord-Nederland, gaan hun krachten bundelen in de flexbranche.

Met ingang van 1 januari 2015 wordt MF Uitzendbureau als tweede label, met behoud van de eigen directie, naast Abiant Uitzendgroep, toegevoegd aan Abiant Holding BV. De overname van MF zal gefaseerd plaatsvinden en op 1 januari 2016 worden afgerond.

Abiant en MF verwachten samen hun concurrentiepositie in Noord-Nederland te kunnen versterken. Doordat beide organisaties voor een groot deel andere klanten en sectoren bedienen, is het aantrekkelijk om van elkaars expertise gebruik te kunnen maken, zo stelt men in een toelichting. Door de gezamenlijke omvang willen beide organisaties de slagvaardigheid vergroten en hebben Abiant en MF meer te bieden als het gaat om inschrijvingen op grotere projecten. Ook zijn er meer mogelijkheden op het gebied van innovatie in de dienstverlening.

Abiant Uitzendgroep en MF Uitzendbureau gaan naast elkaar opereren als zelfstandige businessunits met elk hun eigen identiteit.
De vestigingen van beide organisaties blijven bestaan.

Bron: Abiant Uitzendgroep/MF Uitzendbureau

Lees ook: AB Groningen onderscheidt zich van overige AB’s

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer