Overname MPS Group door Adecco een feit

0

MPS Group hoort sinds dinsdag 19 januari officieel bij Adecco.

Eerder deze week werd al bekend dat de aandeelhouders van MPS Group akkoord gingen met de overname. Met de overname is een totaalbedrag van 782 miljoen euro gemoeid.

MPS Group is een vooraanstaande leverancier van gespecialiseerde HR-diensten in de markt voor professionals, met de nadruk op de sectoren ICT, Finance & Accounting, Legal en Engineering. Daarnaast is MSP Group actief in de overheidssector en de gezondheidszorg.

Door de overname vallen Modis en Badenoch in Nederland officieel onder de verantwoordelijkheid van Adecco Group Nederland. De expertise van Modis spitst zich toe op IT-oplossingen, Engineering en hogere technische functies en Badenoch is onder meer thuis in Accounting & Finance, HR, IT en Legal.

"De expertise van MPS Group is een welkome aanvulling op onze dienstverlening in de hogere arbeidsmarktsegmenten", aldus Erwin van Iersel, Country Manager van Adecco Group Nederland. Van Iersel verwacht dat de integratie vlot en probleemloos zal verlopen, gezien de wijze waarop beide organisaties elkaar aanvullen.

Adecco Group Nederland bestaat per 19 januari 2010 uit Adecco, Lee Hecht Harrison, Ajilon, DNC en MPS Group.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer