Personeelsuitbreiding Staffing MS

0

Staffing MS breidt uit en heeft met Simone Tjon Sieuw en Ewout van der Veen twee ervaren nieuwe managers aangetrokken.

Simone Tjon Sieuw is 1 februari begonnen als manager contractbeheer. Tjon Sieuw komt van Detacheringsbureau Maandag waar ze werkzaam was als manager kwaliteits- en procesmanagement in Nederland, België en Duitsland. Tjon Sieuw is meer dan 20 jaar werkzaam in de uitzend- en detacheringsmarkt.

Ewout van der Veen start per 1 maart als manager relatiemanagement. Van der Veen heeft een lange KPN carrière achter de rug. Recentelijk was hij actief als keten- en crisismanager en manager service delivery KPN FlexConnect.

Besparen op inhuurkosten
Rob de Laat, directeur van Staffing MS, is een van de auteurs van het boek ‘Professioneel Inhuren van Flexibele Arbeid’. Volgens de auteurs kunnen overheden, (zorg)instellingen, non-profit organisaties en bedrijven jaarlijks 3 tot 5 miljard euro besparen op hun inhuurkosten door flexwerkers efficiënter in te huren.

Managed Service Provider
Managed Service Provider (MSP) Staffing MS ondersteunt en adviseert organisaties, overheden, (zorg)instellingen en bedrijven en biedt opdrachtgevers contractmanagement, inhuuradministratie, sourcing van tijdelijk personeel, payrolling en een online community platform met toegang tot tijdelijke professionals.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer