Priscillia Lavin Luengo Intercedent van het jaar

0

Priscillia Lavin Luengo van Technicum is Intercedent van het jaar 2015 geworden. ‘Een echte vakvrouw’, was het compliment wat zij unaniem kreeg van de vakjury.

Tijdens een spannende finale eind vorige week, waarin de tien runners-up met elkaar hebben gestreden om de titel, werd Priscillia gisteren verkozen tot winnaar. Alana Soares van YoungCapital eindigde op de tweede plaats en Kees Lohman van Randstad werd derde.

De verkiezing is ruim twee maanden geleden online gestart. De intercedenten hebben zich eind september met een origineel filmpje verkiesbaar gesteld. Na de kennistoets zijn de commerciële vaardigheden getest met een telefonisch assessment. Nieuw dit jaar is de visie opdracht omtrent duurzame inzetbaarheid. Na deze vier pittige opdrachten zijn de tien beste intercedenten van Nederland geselecteerd.

Deze tien runners-up hebben zich donderdagmiddag gepresenteerd aan de vakjury van Intercedent van het Jaar. Het vijftienkoppige beoordelingspanel bestond ook dit jaar weer uit directieleden van de brancheverenigingen ABU en NBBU, directieleden en managers van verschillende (uitzend)organisaties en de Intercedent van het jaar 2014, Jorrit Gall van YoungCapital. Na de personal pitch hebben de runners-up zichzelf in verschillende speeddates gepresenteerd aan de vakjury.

Hoofdsponsor ARTRA (tevens organisator), brancheverenigingen ABU en NBBU, sponsoren CROP certificering, InGoedeBanen.nl, U&I Learning, Adecco, In Person en Tempo-Team maakten dit event mogelijk.

Bron: ARTRA

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer