Professionals in Flex opent tweede vestiging

0

Vandaag opent Professionals in Flex, de advies- en interimorganisatie voor de flexbranche, haar tweede vestiging in Venlo.

Professionals in Flex zegt hierdoor haar klanten beter te kunnen bedienen en faciliteiten te bieden aan de zelfstandig professionals die namens Professionals in Flex op de markt acteren.

‘We merken dat we steeds meer klanten hebben in Zuidoost Nederland’, stelt managing partner van Professionals in Flex, Patrick Hustinx. ‘Van oudsher zit hier een zeer sterke agrifood en logistieke sector. En met Philips, ASML, Nedcar, Océ/Canon, NXP en DSM zitten hier ook een steeds sterker wordende high-techsector. Veel van onze klanten zijn als personeelsvoorziener, projectenorganisatie of HR-dienstverlener toeleverancier van deze sectoren.’

Professionals in Flex is een advies-, project- en interim-management bureau voor uitzendondernemingen en andere ondernemingen in de flexbranche in Nederland. De organisatie biedt specifieke diensten rondom strategisch advies, backoffice optimalisatie, training & coaching en bemiddeling van interim professionals.

Bron: Professionals in Flex

Lees ook: Martin Staats associate bij Professionals in Flex

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer