Randstad-bestuurder benoemd tot voorzitter Ciett

0

Randstad-bestuurder Fred van Haasteren is aangesteld als voorzitter van de Ciett, the International Confederation of Private Employment Agencies.

Fred van Haasteren is sinds 1982 in dienst van Randstad en maakt al sinds 2008 deel uit van het Ciett-bestuur. Van Haasteren is al over een periode van 15 jaar voorzitter geweest van de Eurociett, tussen 1990 en 2005.

Achtergrond Van Haasteren
Van Haasteren, momenteel bij Randstad de executive vice-president van sociale & algemene zaken Affairs, heeft in het verleden onder meer Randstads eigen HR-beleid ontwikkeld. “Randstad is van mening dat investeren in branche-organisaties, op nationaal, regionaal en wereldniveau, van groot belang is voor de toekomstige ontwikkelingen in de HR-servicesindustrie,” aldus een persbericht van Randstad.

Doelen
Van Haasteren heeft zichzelf, volgens het persbericht, een viertal doelen gesteld als Ciett-voorzitter, waaronder de vrijheid om ongerechtvaardigde restricties op het uitzendwerk te herzien en te verwijderen, en om een oproep te doen voor geschikte regulering voor de bedrijfstak. Dit laatste door onder meer meer ratificaties van de ILO Conventie 181 te promoten. Verder streeft hij ernaar om te investeren in bestendige relaties in de branche en om het aantal leden van de Ciett te doen groeien alsook hun expertise.

David Arkless van Manpower Group is gekozen als nieuwe vice-voorzitter van Ciett.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer