Randstad neemt Japanse Careo Group over

0

Randstad heeft een overeenkomst getekend om het Japanse uitzendconcern Careo Group volledig over te nemen.

Dat heeft Randstad gisteren bekendgemaakt.

Bij de Careo Group, opgericht in 1972, werken ongeveer 150 mensen die zich voornamelijk bezighouden met het uitzenden van technici, administratieve medewerkers en telemarketeers.

Segmenten IT en techniek
Met de overname van de Japanse branchegenoot verdubbelt Randstad haar aanwezigheid in de regio Tokyo. Daarnaast verstevigt Randstad hiermee haar positie in de IT en technische sector daar. De president en COO van Randstad Japan, Satoshi Saruya, zal per 1 juli worden benoemd tot president van de Careo Group.
Voorzitter en CEO van Randstad Japan Marcel Wiggers zegt in een toelichting op de overname: ‘Careo Group heeft een sterke positie rondom Tokyo, de belangrijkste markt in Japan. Vooral de sterke segmenten IT en techniek zijn belangrijk en passen in onze groeistrategie.

Randstad Japan
Randstad Japan is in 1980 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Tokyo. Randstad Japan telt 1.300 medewerkers, verdeeld over 120 kantoren, waaronder 55 inhouse-locaties.


Bron: Randstad

 

Lees ook:

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer