Randstad reikt jubileumboek uit

0

Woensdag 29 september is het precies vijftig jaar geleden dat uitzendbureau Randstad werd opgericht.

Speciaal voor haar vijftigjarig bestaan heeft Randstad een jubileumboek laten maken. Vrijdag 24 september werden de eerste exemplaren uitgereikt.

Het leek wel een reünie op het hoofdkantoor van Randstad in Diemen: oud-directieleden, intercedenten, mensen van Tempo-Team, Yacht en Luba. Maar ook gasten van buiten de Randstad-familie waren aanwezig, zoals Aart van der Gaag (ABU), Alexander Rinnooy Kan (voorzitter SER), Agnes Jongerius (FNV) en Bernard Wientjes (VNO-NCW).

Randstad-CEO Ben Noteboom mocht het eerste exemplaar van het jubileumboek “Werken aan een droom” overhandigen aan oprichter Frits Goldschmeding. Goldschmeding vertelde over het moment dat het idee om een uitzendbureau te starten ontstond: om twee uur ’s nachts op de fiets. Volgens hem is gebleken dat dit het perfecte moment was om een uitzendbureau te starten, aangezien het nu, na vijftig jaar, nog steeds een succesvol bedrijf is.

Na Goldschmeding mochten SER-leden Rinnooy Kan, Jongerius en Wientjes het jubileumboek in ontvangst nemen.

Het boek, dat 300 pagina’s bevat over de geschiedenis van Nederlands grootste uitzender, verschijnt in een oplage van 50.000 en is in vijf talen verkrijgbaar.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer