Randstad-topman Zwinkels naar ManpowerGroup Nederland

0

Jeroen Zwinkels (50) is per 1 januari 2019 benoemd tot Algemeen Directeur van ManpowerGroup Nederland.

Zwinkels volgt per 1 januari 2019 de huidig Algemeen Directeur ad-interim Frits Scholte op, die dezelfde functie gaat bekleden bij ManpowerGroup Duitsland.
Scholte nam begin deze maand de rol van directeur ManpowerGroup Nederland tijdelijk over van José Brenninkmeijer, die is afgetreden. Reden voor haar plotselinge vertrek zouden de tegenvallende cijfers van het afgelopen half jaar zijn.

Jeroen Zwinkels komt over van Randstad, waar hij de afgelopen jaren als Senior Vice President of Global Client Solutions, verantwoordelijk was voor de internationale klantstrategie en de commerciële doelstellingen van de uitzender.

‘Operationeel, solutions en sales’

“Met Jeroen hebben we de Algemeen Directeur gevonden waarnaar we op zoek waren”, zegt Frits Scholte, vertrekkend Algemeen Directeur ad-interim ManpowerGroup Nederland. “We zijn verheugd dat iemand met zoveel ervaring als Jeroen, onderdeel wordt van ons team. Dankzij zijn betrokkenheid en jarenlange ervaring in de branche op zowel operationeel gebied als in solutions en sales, ben ik ervan overtuigd dat hij de aangewezen persoon is om onze dienstverlening naar een (nog) hoger niveau te tillen.”

‘Vernieuwende arbeidsmarktoplossingen’

“Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe en spannende periode in mijn leven”, zegt Jeroen Zwinkels. “Als onderdeel van het getalenteerde team van ManpowerGroup Nederland ga ik mijn jarenlange ervaring in de branche combineren met onze vernieuwende arbeidsmarktoplossingen. Dankzij mijn eerdere functies heb ik een uitgebreide kennis van de wensen van opdrachtgevers. Hierdoor hoop ik een blijvende bijdrage te kunnen leveren aan het begeleiden van mensen naar de waardigheid van werk.”

Bron: ManpowerGroup

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer