Rob van der Waals nieuwe sales manager FlexFirst

0

Rob van der Waals is per 1 juli 2019 gestart als sales manager West-Nederland bij FlexFirst. Vanuit het regiokantoor Barendrecht gaat hij invulling geven aan de verdere expansie van FlexFirst in West Nederland. 

De vestiging in Barendrecht opende in september 2018 de deuren, waarna diverse ondernemers uit de regio zich aansloten als franchisenemer. Van der Waals gaat deze franchisenemers en de FlexFirst-medewerkers begeleiden bij new business en het uitbreiden van het netwerk van flexkrachten in het westen van Nederland.

Lees ook: FlexFirst breidt uit naar West-Nederland

Van der Waals heeft meer dan 22 jaar ervaring in de uitzendwereld, met name in de sector bouw & techniek. Als branchemanager was hij nauw betrokken bij de ontwikkelingen in deze sectoren en was hij verantwoordelijk voor het team van specialisten en recruiters.
FlexFirst slaat wil met de komst van Van der Waals de landelijke dekking verder opbouwen en meer inhoud geven aan de positionering van FlexFirst bij de bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

Bron: FlexFirst

FlexFirst Personeelsbemiddeling maakt een flinke groei door. De franchise uitzendorganisatie boekte in 2018 een omzet van 8 miljoen euro, een omzetstijging van 29% ten opzichte van het jaar daarvoor. (Bron: Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019)

Over Auteur

Reageer