FlexFirst breidt uit naar West-Nederland

0

Mohamed el Messaoudi is de nieuwste franchisenemer bij FlexFirst. Met de ondertekening van de franchiseovereenkomst trekt FlexFirst verder het land in en ligt op koers om voor het einde van 2018 minimaal vijftien actieve franchisevestigingen door het land te hebben.

Het bereiken van een landelijke dekking is hierbij het uiteindelijke doel, zo laat FlexFirst weten. FlexFirst heeft zelfs de ambitie om in 2019 door te groeien naar een Europese Uitzendorganisatie.

Fysieke vestiging

Juist in een tijd dat er veel online bureaus worden opgericht, heeft Mohamed el Messaoudi de ambitie een fysieke vestiging in de omgeving van Zoetermeer te openen waar kandidaten nog binnen kunnen lopen en meer over zichzelf kunnen vertellen dan hetgeen dat er op hun cv staat. Volgens El Messaoudi hebben kandidaten en opdrachtgevers behoefte aan deze persoonlijke touch.
El Messaoudi zal zich vanuit de regio Zoetermeer richten op alle sectoren en specifiek op de Asbest-sector. Hij ziet in zijn regio in die sector namelijk een groeiende behoefte naar betrouwbaar, gekwalificeerd en gecertificeerd personeel.

Bron: FlexFirst

Lees ook: 60-jarige register accountant start uitzendbureau

Noot van de redactie: FlexFirst Personeelsbemiddeling staat in de afgelopen vrijdag gepubliceerde Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2018 op een 86e plaats met een omzet in 2017 van 6,2 miljoen euro. Dat is een forse groei ten opzichte van het jaar daarvoor; in 2016 bedroeg de omzet 4,8 miljoen euro.
De Omzetranglijst Top-100 2018 zal maandag 18 juni op flexmarkt.nl worden gepubliceerd

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer