Samenwerking WorktransGroup en NIV

0

Worktrans Group, specialist in de bemiddeling van beroepschauffeurs in goederen- en personenvervoer, is een samenwerking aangegaan met het Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid (NIV).

Op deze wijze wil Wortrans het de chauffeurs gemakkelijk maken om de verplichte nascholing te volgen, vertelt Philip Jonk, algemeen directeur van Worktrans Group. Het Nederlands Instituur voor Verkeersveiligheid verzorgt praktijkgerichte trainingen, zowel op locatie als op de openbare weg. Worktrans Group heeft samen met het NIV een spaarprogramma ontwikkeld, die chauffeurs gemak en inzicht biedt in hun opleidingstraject enervoor zorgt dat ze op tijd hun  Verplichte Nascholing Code 95 hebben verlengd.

Spaarsysteem
Worktrans Group en het NIV bieden chauffeurs de gelegenheid om maandelijks een bedrag te sparen. Een chauffeur die zich heeft ingeschreven, bepaalt zelf hoeveel hij per maand wilt sparen en daarmee ook de duur van het programma. Bij deelname ontvangt men online updates over spaarsaldo en opleidingsmogelijkheden. Ook krijgen ze korting op onderdelen van de Verplichte Nascholing en hebben de keuze uit opleidingslocaties van het NIV.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer