STOOF start Experiment Flexkrachten in technische sector

0

De Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche STOOF start vanaf juli dit jaar het Experiment Flexkrachten 2012-2014 en is nog op zoek naar mkb-flexorganisaties die willen meedoen.

Het experiment is een voortzetting van de Pilot Techniek die tussen 2010 en 2011 werd gerealiseerd. STOOF gaat het experiment samen met opleidingsfondsen A&O en OOM uitvoeren, schrijft brancheorganisatie NBBU.

Het experiment draait om het beschikbaar stellen van leerwerkbanen. Flexorganisaties ontvangen van STOOF per leerwerkbaan 400 euro ter compensatie van de mentorschapsbegeleiding. STOOF zoekt nog mkb-flexorganisaties die deel willen nemen. Dit moeten flexorganisaties zijn met onder meer ervaring in (technische) leerwerktrajecten. Zij moeten bovendien minimaal 20 leerling/-flexkrachten in een BBL-traject op niveau 2,3 of 4 kunnen plaatsen tussen 1 juli 2012 en 1 oktober 2014, aldus de NBBU.

Geïnteresseerd?

Wilt u deelnemen, stuur dan een mail met uw contactgegevens naar info@stoof-online.nl.

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer