Top-10 beste uitzenders en detacheerders in 2018

0

Executive searchbureau The Executive Network is volgens Management Team (MT) de beste zakelijke dienstverlener in 2018. Daarnaast heeft MT een lijst met de meest gewaardeerde uitzenders en detacheerders van het afgelopen jaar samengesteld.

Management Team  heeft de jaarlijkse MT1000 gepubliceerd. Hierin zijn bijna 4.500 beslissers in de zakelijke dienstverlening gevraagd in totaal ruim 2.000 bedrijven te beoordelen.

The Executive Network

De uiteindelijke nummer één in de zakelijke dienstverlening is geworden: The Executive Network. Dit executive searchbureau in Wassenaar richt zich op executive search en interim management op het niveau van directie, bestuur en raad van commissarissen/-toezicht in de financiële en zakelijke dienstverlening.

Uitzendbureaus en detacheerders

Een van de 57 vakgebieden is uitzendbureaus & detacheerders. Om de ranglijst te maken gaat MT uit van de zogenoemde Net Promotor Score. Deze wordt onder meer gebaseerd op de waardering die respondenten (klanten) hebben voor uitzendbureaus én hoeveel respondenten (relatief) hebben gekozen voor deze uitzendbureaus. (Hierdoor komen natuurlijk de grote uitzendbureaus eerder bovendrijven dan de kleinere, red.)
Respondenten kregen onder meer de vraag ‘hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?’ Ook is gekeken naar klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van de uitvoering.

De top-10 van best gewaardeerde uitzenders en detacheerders zijn:

  1. Randstad
  2. YoungCapital
  3. Manpower
  4. Unique
  5. Adecco
  6. Tempo-Team
  7. Start People
  8. USG Professionals
  9. Timing
  10. Driessen

Buitende top-10 vallen de volgende uitzendbedrijven en detacheerders: Luba, Brunel, Maandag, DPA Professionals, Payroll Select, Harvey Nash en Olympia (respectievelijk nummers 11 tot en met 17).

Bron: MT

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer