Top 3 kansmakers Leerwerkprijs bekend

0

Bikeflex, DIT Bouw en Techniek en Manpower vormen de top 3 van genomineerden voor de Stoof Leerwerkprijs 2013. De winnaar wordt op 22 november op Landgoed Zonheuvel in Doorn bekend gemaakt.

De drie kansmakers zijn de laatste overgebleven organisaties van de in totaal dertien genomineerden voor de tweejaarlijkse prijs voor de uitzendvestiging die de hoogste waardering krijgt voor haar opleidingsinspanningen voor flexkrachten. Volgens Stichting Opleiding en Ontwikkeling Flexbranche (Stoof) was het niveau ten op zichte van twee jaar geleden hoog. De organisaties zijn beoordeeld op onder meer innovatie, verankering van opleiden binnen de organisatie, staat de flexkracht centraal, speelt vakmanschap een rol, is het onderscheidend en is het een goed voorbeeld voor de branche? Tijdens het jaarlijkse Stoof-congres met de titel ‘Creatief opleiden, hoe doe je dat?’ op 22 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Het congres staat geheel in het teken van best practices waar de branche lering uit kan trekken. In 2011 is de prijs voor het eerst toegekend, die bestaat uit een wisseltrofee en een geldprijs van 2500 euro. Technisch detacheerder SWA Weet van werken ging er toen met de prijs vandoor.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer