Flexondernemers genomineerd voor FD Gazellen

0

Payrollondernemers Pay for People, Payroll Works, Driessen HRM en inleenadviseur Labor Redimo zijn genomineerd voor de FD Gazellen Award. Een prijs voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland die het Financieele Dagblad jaarlijks uitreikt.

Dat hebben de organisaties bekend gemaakt. Pay for People noemt de nominatie ‘de kroon op het werk’ in haar vijftienjarig jubileumjaar. Voor de tiende keer op rij reikt het Financieele Dagblad dit jaar de FD Gazellen Awards uit. Voor deze prijs voor snelst groeiende ondernemingen van Nederland, komen alleen bedrijven in aanmerking die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van ten minste 20 procent laten zien. Volgens commercieel directeur Dennis Luyten van Pay for People is de omzetgroei van Pay for People toe te schrijven aan autonome groei bij nieuwe klanten, maar ook aan volumegroei bij bestaande klanten met wie een jarenlange relatie is opgebouwd. ‘Normaliter is dit al een mooie prestatie, maar in economisch moeilijke tijden zoals nu, is het absoluut bewonderenswaardig’, aldus Luyten.

Julius Kousbroek, directeur van Payroll Works: ‘Onze strategie en aanhoudende groei de laatste jaren heeft onze positie in de markt verstevigd. We groeien de laatste tijd erg sterk in het onderdeel waarin we de backoffice van uitzendbureaus verzorgen. We kunnen daarmee meer dan andere partijen op maat aansluiten bij de wensen van die uitzendbureaus.’

Driessen HRM is genomineerd in de categorie ‘Grote Ondernemingen’. Vanwege de grote groei van minimaal 20 procent in de afgelopen jaren heeft Driessen onlangs het kantoor in Helmond ruim moeten uitbreiden.

Het Financieele Dagblad maakt vanaf 20 november tot en met 4 december iedere woensdag en vrijdag officieel de winnaars per regio bekend. Daarbij is Nederland in vijf regio’s verdeeld. Pay for People is ingedeeld in de regio Zuid-Holland en Zeeland, Labor Redimo en Payroll Works delen hun nominatie met bedrijven uit de provincies Utrecht en Noord-Holland. Driessen weet op dinsdag 26 november tijdens de uitreiking voor de regio Noord-Brabant en Limburg, die in hun eigen hoofdkantoor plaatsvindt, of het zich tot de winnaars mag rekenen. In vorige edities van de Gazellen Awards sleepten ook al verschillende flexondernemers een prijs in de wacht.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer