Nedflex en CosmoCrew.nl gaan samenwerken

0

Flexondernemers Nedflex en CosmoCrew.nl hebben de handen ineen geslagen op het gebied van uitzenden van personeel in de recreatie, horeca- en leisurebranche.

Nedflex breidt met de samenwerking het huidige personeelsbestand uit dat vooralsnog geen uitgebreid aanbod aan opgeleid recreatie-, horeca- en leisurepersoneel bevatte. CosmoCrew.nl, businesspartner van de Cosmo Academy, zorgt voor personeel van promotieteams, evenementen of festivals en sample-teams. Nedflex en CosmoCrew.nl zijn voornemens om aparte labels op te starten voor de verschillende sectoren die de twee bedrijven samen willen aanspreken.

Nedflex-directeur Victor van Commenée is zeer verheugd met de samenwerking. ‘Onze vestigingen krijgen door deze ontwikkeling een verbreding aan het personeelsbestand. Hierdoor kunnen wij nieuwe klanten aanspreken en zijn wij in staat om huidige klanten wat extra’s te bieden.’

Maurice Braaksma, mede-oprichter van CosmoCrew.nl, ziet Nedflex mede door haar landelijke dekking met meer dan 25 vestigingen en exclusieve samenwerkingen met onder meer brancheorganisaties Recron, Koninklijke Horeca Nederland, ICTWaarborg en LTO Seizoenarbeid als een zeer innovatieve en professionele partner.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer