Uitzendbureaus LEND en InterActief samen verder

0

InterActief, een landelijke uitzender heeft het uitzendbureau LEND in Rotterdam overgenomen. Reden: LEND is een vakspecialist in het uitzenden van personeel in de pluimvee sector, een branche die een goede aanvulling is op de sectoren waarin InterActief al 15 jaar lang zijn uitzendkrachten tewerksteld.

‘Het uitbreiden naar andere sectoren is belangrijk voor InterActief. Wij kunnen ons daarom nog sterker dan voorheen profileren als grote landelijke speler en door een samenwerking aan te gaan met specialisten, halen wij veel expertise in huis. Lend deelt deze kracht. Wij sluiten niet uit dat er binnenkort meerdere overnames zullen volgen’, aldus operationeel directeur mevrouw Astrid Kanhai.

Uitzendbureau LEND zal voorlopig onder haar huidige naam blijven voortbestaan, maar het team van Lend zal wel verhuizen naar het nieuwe bedrijfspand dat InterActief medio januari 2013 in Berkel en Rodenrijs betrekt.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer