Uitzender AamigoO naar de beurs

0

De Amsterdamse beurs krijgt er een uitzender bij. Uitzendgroep AamigoO is dinsdag via de beursnotering van EDCC naar het Damrak gekomen.

AamigoO is op de Nederlandse flexmarkt actief. Niet alleen opereert het als uitzendorganisatie, ook levert het diensten op het gebied van salarisadministratie en contracten. Dit jaar haalt het bedrijf een omzet van ongeveer 120 miljoen euro en een operationele winst van 2 miljoen euro. Volgend jaar verwacht AamigoO een omzetgroei van 10 procent en toenemende winstgevendheid.

De onderneming wil groeien en is van plan op overnamepad te gaan. De nieuw uitgegeven aandelen worden gebruikt om overnames te financieren.

Om de beursgang te financieren zal EDCC 43,75 miljoen nieuwe aandelen uitgeven, boven op het nu uitstaande aantal van 10,5 miljoen. Na de emissie en de beursgang krijgt EDCC de naam AamigoO Group en worden acht aandelen samengevoegd tot een aandeel.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer