USG-CEO Van Campenhout ziet af van sign on bonus

0

Tijdens een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van USG People op dinsdag 2 maart, is het voorstel van de raad van commissarissen om Herman van Campenhout te benoemen tot CEO van het bedrijf door de aandeelhouders goedgekeurd. Hij weigerde meteen een bonus.

Van Campenhout is benoemd tot CEO voor een periode van vier jaar, startend op 3 maart 2010. daarnaast is Cees Veerman benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen.

De nieuwe CEO heeft op eigen initiatief tijdens de vergadering aangegeven af te zien van de uitkering door USG People van de sign on bonus. De bonus bestond uit 20 duizend aandelen. De bonus wordt ook niet op andere wijze gecompenseerd. Van Campenhout zei in een toelichting tijdens de presentatie van de jaarcijfers dat hij het niet gepast vond om de bonus aan te nemen op het moment dat het economisch minder gaat, het bedrijf het zwaar heeft en de meeste werknemers van USG ook geen bonus ontvangen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer