Flexpoint fietst voor goede doelen

1

Flexpoint, HR-dienstverlener op het gebied van uitzenden, detachering en werving & selectie, gaat van 5 maart tot 5 juni fietsen voor verschillende goede doelen.

Aan de actie doen zeven vestigingen van de organisatie mee. De vestiging die op 5 juni de meeste kilometers heeft gefietst, heeft gewonnen en wint daarmee de hoofdprijs van 1000 euro. Iedere vestiging heeft zijn eigen goede doel uitgekozen, waar het gewonnen geld naartoe gaat.
De vestigingen die als tweede en derde geëindigd zijn, krijgen respectievelijk 600 euro en 400 euro voor hun gekozen goede doel.

De actie is bedacht in voorbereiding op de wielerwedstrijd Limburgs Mooiste, die op 5 juni zal plaatsvinden. Sinds dit jaar is Flexpoint hoofdsponsor van de wielerwedstrijd, voor een minimumtermijn van drie jaar.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

 1. Carmen Adams op

  Wie zien heeft om te komen fietsen, kan terecht op volgende locaties en meefietsen voor volgende goede doelen:

  Eindhoven, Keizersgracht 10
  Huis Mappa Mondo Waalre

  Heerlen, Akerstraat 23
  Stichting Doe Een Wens

  Kerkrade, Roda JC Ring 1b
  Stichting Kleine Beer

  Maastricht, Stationsstraat 7
  Stichting Mama Alice

  Roermond, Brugstraat 13
  Voedselbanken Midden-Limburg

  Sittard, Rosmolenstraat 10
  Dierenhulpcentrum Limbricht

  Weert, Emmasingel 89
  Kinderafdeling Sint-Jans Gasthuis

  Met sportieve groet,
  Flexpoint

Reageer