USG Engineering heet voortaan Technicum Engineering

1

Detacheerders van technisch personeel Technicum en USG Engineering bundelen hun krachten. USG Engineering heet voortaan Technicum Engineering en zal zich blijven richten op het detacheren van technische professionals op HBO/WO-niveau, Technicum detacheert technische vakmensen op MBO-niveau.

“Marktomstandigheden en technische ontwikkelingen veranderen continu en razendsnel. De krapte op de arbeidsmarkt voor technisch opgeleide vakmensen neemt in de komende jaren eerder toe dan af. Terwijl enorme uitdagingen als woningbouw, energietransitie, een circulaire economie en klimaatadaptatie juist schreeuwen om veel meer technische specialisten” zegt Managing Director RGF Techniek a.i. Alfred Nanninga over de samenwerking. “Om die uitdagingen het hoofd te bieden en een fors deel van de duizenden openstaande vacatures voor hun rekening te kunnen nemen, gaan de twee technische merken van RGF Staffing nauwer samenwerken. Hierdoor kunnen ze nog beter en sneller inspelen op veranderingen in vraag en aanbod, innovaties en industry 4.0 én 5.0.”

RGF Staffing

Technicum en USG Engineering (voortaan dus Technicum Engineering) zijn beiden onderdeel van de wereldwijd opererende moederorganisatie RGF Staffing. Ook de bedrijven Start People, Unique, ASA en Younited maken hier onder meer deel van uit. Technicum en Technicum Engineering hebben veelal dezelfde klanten. In dat licht is het logisch dat ze op het gebied van marketing, sales en recruitment de handen ineenslaan om hun leidende positie verder te verstevigen, zo stelt het bedrijf.

 
Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. Een uitzendbureau en een detacheringsbureau samenvoegen is een recept wat gedoemd is te mislukken. Dit is het einde van USG Engineering of eigenlijk het oude Innotiv.

Reageer