Maandag neemt Krosto techniek over

0

Maandag Holding maakt vandaag de overname van Krosto techniek bekend. Maandag, vooral actief in het publieke domein, verstevigt hiermee haar positie in de markt voor bemiddeling van engineering professionals.

Krosto techniek is al sinds 2004 actief als bemiddelaar in technische professionals. Eigenaars en oprichters Erwin Krook en Jeroen van der Stokker, beiden meer dan 20 jaar actief in detachering van technische professionals, worden samen met het hele team onderdeel van de Maandag-organisatie.

Freddy Verweij (CEO Maandag) over de overname: “Er is veel vraag naar technisch personeel, onder andere om de energietransitie te realiseren. Wij kunnen daar nu ook in Nederland, naast België, een belangrijke bijdrage aan leveren. Met onze frisse energie gaan we meer mensen enthousiast maken voor de technische vakken die essentieel zijn in de maatschappij. Zowel Krosto techniek als wij vinden het belangrijk dat onze professionals zin houden in hun werk. Dat doen we door ze kansen te geven om te groeien via wisselende opdrachten, goede loopbaanbegeleiding en opleidingen via onze Academy.”

Groeiambitie Maandag

Maandag groeit hard en heeft de ambitie om nog verder te groeien. Met 46 vestigingen in 15 steden is Maandag al meer dan 30 jaar leidend binnen het publieke domein in Nederland en de afgelopen jaren sterk gegroeid binnen de commerciële sector. Met meer dan 5.200 professionals is Maandag in Nederland actief in de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, Finance, HR en Communicatie en in België in Engineering. De groei is afgelopen twee jaar onder andere gerealiseerd door overnames van Solvus, TalentSourcer, WIBA IT en Quinnoah Consulting.
Naast detachering verbindt Maandag ook door opdrachtgevers te versterken met uitzending, ZZP-bemiddeling of neemt ze de hele organisatie van werving (Maandag Managed Recruitment) of tijdelijke inhuur uit handen (Maandag Managed Services).

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer