Verlenging inschrijftermijn Uitzendondernemer van het Jaar

0

De nieuwe Award ‘Uitzendondernemer van het Jaar’ verlengt de inschrijftermijn naar 18 september. Dit is nodig omdat blijkt dat een flink aantal potentiële deelnemers de eerste aankondigingen, die in de zomerperiode vielen, hebben gemist.

Dat heeft de organisatie van de Uitzendondernemer van het Jaar laten weten. Ook wijst de organisatie er op dat het een nieuwe Award is, waardoor het nog niet in de routine van de uitzendondernemers zit om zich op te geven. Het aantal aanmeldingen zit al in de dubbele cijfers maar de organisatie wil iedereen die nog deel wil nemen die kans geven. Daarom is besloten de inschrijftermijn te verlengen tot 18 september.

Aanmelden kan op www.uitzendondernemervanhetjaar.nl.

MKB-uitzendondernemingen
De Uitzendondernemer van het Jaar verkiezing heeft als doel om MKB-uitzendondernemingen in de flexbranche te waarderen en te stimuleren om bovengemiddeld te presteren. Dit door de uitzendondernemers onderling te laten concurreren op hun visie op de markt, marktontwikkeling en de ontwikkeling van hun onderneming. En door de verworven kennis en inzichten na afloop met alle deelnemers geanonimiseerd en geaggregeerd te delen.

Hoofdprijs €15.000
Bij de Uitzendondernemer van het Jaar Awards is het ondernemerschap bepalend wie de winnaar wordt van de hoofdprijs van €15.000. Deelnemers aan de Uitzendondernemer van het Jaar Awards zijn MKB-uitzendondernemingen met maximaal 250 medewerkers en een maximale jaaromzet van 80 miljoen euro. Zij worden door vakjury beoordeeld op harde cijfers en de visie van de ondernemer. Het gaat om de relatieve omzetgroei en de wijze waarop deze tot stand is gekomen.

Prijsuitreiking op 24 oktober
Tijdens een feestelijke prijsuitreiking op 24 oktober worden de drie best beoordeelde uitzendondernemers beloond met een award en een geldprijs: een hoofdprijs van €15.000 voor de winnaar, €7.500 als tweede prijs en €2.500 als derde prijs.


De Award is een initiatief van ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople.

Bron: Uitzendondernemer van het Jaar Award


Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer