Vernieuwde raamovereenkomst aanbesteding Rijksoverheid

0

DE NBBU en de ABU hebben een akkoord bereikt met de Rijksoverheid over gewijzigde raamovereenkomsten voor aanbestedingen bij de Rijksoverheid. Dat melden de brancheorganisaties.

Deze raamovereenkomsten zijn aanvullend op de ARVODI-2014 (Algemene rijksvoorwaarden voor het verstrekken van opdrachten tot het verrichten van diensten 2014).

De ‘oude’ raamovereenkomsten waren volgens de NBBU onvoldoende gericht op de uitzendbranche, zo waren uitzendondernemingen bijna volledig aansprakelijk en was de aansprakelijkheidslimiet torenhoog en onverzekerbaar, wat het vooral voor MKB-uitzendondernemingen lastig maakte om zich in te schrijven op een aanbesteding. Dit is in de huidige raamovereenkomst aangepast. Het doel van de NBBU is om deze raamovereenkomsten in de toekomst ook toe te passen voor andere overheden en sectoren.

Bron:NBBU

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer