Verzelfstandigingsproces Olympia Uitzendbureau afgerond

0

De Nederlandse Band en de Nederlandse Mededingingsautoriteiten hebben de verzelfstandiging van Olympia Uitzendbureau formeel goedgekeurd.

Dit heeft Olympia Uitzendbureau dinsdag laten weten.

Ook heeft de uitzender de Raad van Commissarissen en directie benoemd. Het bestuur van Olympia uitzendbureau bestaat nu uit Jelle Bultsma (Algemeen Directeur) en Wim Buizert (Financieel Directeur). Zij zijn benoemd door de nieuwe Raad van Commissarissen. “Beiden hebben ruime ervaring in hun vakgebied en hebben het bedrijf de afgelopen maanden door de uitdagende periode van verzelfstandiging geloodst. Zij zijn, samen met de overige leden van het managementteam, uitstekend in staat om de strategie verder vorm te geven en de groeidoelstellingen te realiseren”, aldus de voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Met de benoemingen en de verkregen goedkeuringen is het verzelfstandigingsproces van Olympia Uitzendbureau volledig afgerond. De Nederlandse uitzender is nu definitief afgesplitst van de Duitse Holdingmaatschappij Olympia Flexgroup AG, dat eerder dit jaar failliet ging.
De nieuwe aandeelhouder van Olympia Nederland is de Nederlandse bank NIBC. 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer