Visies op werk voor iedereen

1

Aart van der Gaag (algemeen directeur ABU) en Bert van Boggelen (oud-CNV-voorzitter) verzamelden verhalen van uiteenlopende mensen over hoe een arbeidsmarkt voor iedereen bereikt kan worden, dus ook voor ouderen en gehandicapten. Het resultaat is het boek ‘Stempel geschikt! – 60 visies op werk voor iedereen’.

In ‘Stempel geschikt!’ leggen onder anderen Anja Jongbloed (FNV Bondgenoten), Jaap Smit (CNV), Niek Jan van Kesteren (VNO-NCW), Paul Schnabel (CPB), Aukje Nauta en Ferdinand Grapperhaus (SER-kroonleden) hun visies over hoe de arbeidsmarkt voor iedereen beschikbaar wordt op papier vast. Werkgevers van McDonalds, Mapower en de NS werkten ook mee aan het boek.

Niet alleen bekende mensen komen aan het woord, ook ‘de mensen zelf’. Wajongers, ouderen, allochtonen en werkgevers vertellen hun verhaal. Doel van het boek is inzichten, openingen en mogelijkheden voor een betere arbeidsmarkt voor meer mensen te bieden.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. Arie Stuijt - secretaris VG-PME op

    De arbeidsmarkt is maar een onderdeel van onze samenleving. Het draait allemaal om de bijdrage aan de levensloop van elk mens: een arbeidsmarkt dient voor iedereen de best mogelijke bijdrage te geven aan die levensloop, op elke leeftijd.

Reageer