WePayPeople verdubbelt omzet

0

WePayPeople heeft in 2014 een verdubbeling van zijn omzet gerealiseerd ten opzichte van het jaar daarvoor. De omzet in 2014 bedroeg 48 miljoen euro.

Het is het derde jaar achtereen dat WePayPeople een omzetverdubbeling realiseert. De sterkste groei is gerealiseerd in het verzorgen van de volledige backoffice van uitzendbureaus en intermediairs.

Contracting services
Voor 2015 verwacht WePayPeople wederom een jaar met stevige groei. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter WePayPeople: ‘Onze positie in de markt van het verzorgen van de backoffice van uitzendbureaus en intermediairs blijven we uitbouwen. Maar in 2015 gaan we ook stevig inzetten op groei in internationale salarisadministratie en contracting services. We zien een sterk toenemende behoefte aan het inzetten van kennismigranten bij bedrijven.’

WePayPeople kan via deze contracting services kennismigranten van binnen en buiten de EU verlonen. Dat doet het bedrijf al voor een keur aan internationale bedrijven.

Bron: WePayPeople

lees ook: Payrolling populair bij doorstart bedrijven

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer