Westerduin Groep neemt Adhocdocent over

0

Westerduin Groep heeft Adhocdocent overgenomen. Adhocdocent is sinds 2009 actief als dienstverlener in de onderwijsbranche en blijft onder haar eigen naam opereren.

Dat heeft Westerduin Groep bekendgemaakt.

Voorheen opereerde Westerduin Groep met alleen het label Westerduin Personeelsbemiddeling in de sectoren bouw, groen, logistiek en techniek. Inmiddels heeft dit label acht vestigingen in het midden van Nederland. Met de overname van Adhocdocent en het aanbieden van Traineeships door Westerduin Talent, wordt de dienstverlening nu ook uitgebreid binnen het onderwijs. Westerduin Groep telt na de overname 70 fte.
Maarten Westerduin, CEO van Westerduin Groep: “(..) Wij zien enorm veel potentie en kansen binnen het onderwijs. Er is toenemende behoefte aan goed gekwalificeerde docenten die impact willen maken in de levens van jonge mensen. Op een manier die past bij de huidige tijd. Dankzij de overname kan Adhocdocent zich nog meer toeleggen en specialiseren in datgene waar ze goed in zijn.”

Personeel voor christelijke onderwijsinstellingen

Adhocdocent is sinds 2009 actief als dienstverlener in de onderwijsbranche en is in de afgelopen tien jaar een vertrouwde naam geworden voor reformatorische en christelijke onderwijsinstellingen in heel Nederland. Marianne Kleppe, CEO van Adhocdocent, zegt over de overname: “(…) Met de overname door Westerduin Groep hopen wij onze dienstverlening verder uit te breiden en te professionaliseren. Daarnaast versterkt deze overname onze wens om een werkgever te zijn met impact en perspectief voor zijn medewerkers. De overname maakt het bijvoorbeeld mogelijk om per 1 juni een nieuwe vestiging in Apeldoorn te openen. We trekken in bij de collega’s van Westerduin Personeelsbemiddeling. Een mooie stap omdat we hiermee onderwijsinstellingen in het midden en oosten van Nederland nog beter van dienst kunnen zijn.”

Bron: Westerduin Groep

 

Flexmarkt Omzetranglijst Top-100

De Westerduin Groep staat op de 71e positie in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 met een omzet van 18,7 miljoen euro in 2018. Daarmee realiseerde de Westerduin Groep een omzetgroei van 29% ten opzichte van 2017. In deze cijfers is uiteraard de overname van Adhocdocent nog niet meegenomen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer