WorldEmp levert ‘medewerker op afstand’

0

WorldEmp biedt een alternatief voor het MKB voor het internationaal outsourcen van werk. De Nederlandse start-up faciliteert een ‘medewerker op afstand’.

WorldEmp heeft onlangs haar eerste internationale kantoor geopende in India, waar hoogopgeleide talenten kunnen worden ingehuurd als collega van Nederlandse opdprachtgevers.

Medewerker op afstand
WorldEmp stelt dat aan het standaard outsourcen nadelen kleven, zoals het tijdsverlies door controle en aanpassen van geleverd werk en miscommunicatie. Via het nieuwe concept van WorldEmp is er continu audiovisueel contact en desktop-sharing met de medewerker op afstand.

Buitenlandse talenten
De buitenlandse talenten worden door WorldEmp specifiek gerekruteerd voor de betreffende opdrachtgever. Zij hebben een bachelor- of masterdiploma op zak en moeten beschikken over vier tot acht jaar relevante ervaring. Na een uitvoerige selectie neemt de nieuwe werknemer plaats in het internationale WorldEmp-kantoor van waaruit, gebruikmakend van de geavanceerde communicatietechnologieën, de werkzaamheden plaatsvinden, direct door de opdrachtgever aangestuurd en gecontroleerd.

In eerste instantie faciliteert WorldEmp hoogopgeleide werknemers voor ICT, engineering en financiële dienstverlening. Het aanbod wordt op korte termijn uitgebreid naar andere specialismen.

Bron: WorldEmp

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer