Zwemmer uit bestuur Continuflex

0

Arbeidsrechtadvocaat Johan Zwemmer treedt eind dit jaar uit het bestuur van branchevereniging Continuflex.

Johan Zwemmer, die onlangs de overstap heeft gemaakt van het advocatenkantoor Boekel De Nerée naar Stibbe advocaten, gaat zich weer volledig richten op wetenschap en advocatuur. ‘Met het rondkomen en aanmelden van de Continuflex-cao is voor mij een natuurlijk moment gekomen om mijn bestuursactiviteiten voor Continuflex af te ronden’, aldus Zwemmer. Hij is trots op het bereikte resultaat. ‘De Continuflex-cao heeft een heel andere doelstelling binnen het flexsegment dan de andere cao’s omdat de cao gericht is op duurzame arbeidsrelaties.’

Vanwege het geplande vertrek van Zwemmer is Continuflex op zoek naar een nieuw bestuurslid met als specialisatie arbeidsrecht. De vereniging kiest bewust voor een aantal bestuursleden van buiten de sector als aanvulling op bestuursleden uit de detacherings- en consultancybranche, payrollers en langdurige uitzenders, die zelf lid zijn van Continuflex.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer