Beter samenwerken

0

Samenwerken gaat beter als er een leuke werksfeer is.

Door je werk zo goed mogelijk te doen win je het vertrouwen van uitzendkrachten en inleners. Van je collega’s en je leidinggevenden. Dan is het gemakkelijker om het werk samen te doen.Er zijn nog een paar manieren om een goede sfeer te krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld:
 
  • Altijd duidelijk afspreken met je collega’s wie wat doet. Zo krijg je geen scheve gezichten.
  • Vaste rituelen met elkaar afspreken. Samen koffie drinken. Samen verjaardagen vieren. Samen opruimen aan het einde van de dag.
  • Vriendelijk en respectvol met elkaar omgaan.
  • Je collega’s altijd steunen, vooral naar uitzendkrachten en inleners toe. Meningsverschillen bespreek je onder vier ogen.
  • Je sociale omgangsvormen gebruik je als intercedent goed. Die kwaliteiten bewaar je niet alleen voor de klanten. Je moet ze ook gebruiken in de dagelijkse omgang met je collega’s en leidinggevende. Door prettig met elkaar om te gaan kan iedereen zijn werk beter doen.
 
Auteur: Inge Berg

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer