Cendris maakt profiel zzp’er

0

Cendris, specialist in directe communicatie, heeft op basis van de kenmerken van 55.000 zzp’ers een profiel gemaakt. Hieruit blijkt dat zzp’ers rijden in een Golf, houden van katten, opiniërende media lezen en modaal verdienen.

De meeste financiële zzp’ers bevinden zich in de Randstad, zzp’ers in de bouw zijn vooral te vinden in Brabant en Noord-Holland en zzp’ers die in de horeca werken komen vooral uit de noordelijke provincies en en de kustgebieden. De meeste consultants die als zzp’er werken zijn woonachtig in de provincie Utrecht.

Op dit moment telt Nederland 675.000 zzp’ers. Sandor Dorssers van Cendris over het opgestelde profiel: ‘Het is een groep die voorheen vrij moeilijk benaderbaar was vanwege het onduidelijke profiel. Omdat de zzp’er vaak werkt vanaf het privéadres was het voorheen lastig om deze doelgroep te herkennen en te bereiken.’ Met de kennis die er nu is kan zakelijke en privé-informatie gecombineerd worden en kunnen zzp’ers veel gerichter worden benaderd door bijvoorbeeld marketeers.’
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer