SNCU zoekt samenwerking servicepunten arbeidsmigranten

0

Op 27 september 2010 heeft de Stichting Naleving CAO voor Uitzendkrachten (SNCU) besloten om meer samenwerking te zoeken met servicepunten die ondersteunende diensten verlenen aan Poolse arbeidsmigranten in Nederland.

Een groot deel van de vragen die de stichting binnenkrijgt is afkomstig van Poolse arbeidsmigranten. In de periode 1 juli 2010 tot 1 september 2010 zijn in totaal 376 vragen gesteld, waarvan 80 procent afkomstig was van Poolse arbeidsmigranten. Dit blijkt uit een resultatenverslag van de SNCU.

Door meer samen te werken met servicepunten die ondersteunende diensten verlenen aan Poolse arbeidskrachten wil de SNCU meer bekendheid geven aan haar meldpunt, waar de arbeidskrachten terecht kunnen met vragen en klachten. Daarnaast wil de stichting veel gestelde vragen en gegeven antwoorden beschikbaar te stellen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer