Timing opent eigen bedrijfshal

3

Nadat de bedrijfshal van één van de klanten van Timing te klein was voor het werk dat de flexkrachten er uitvoerden, is Timing op zoek gegaan naar een nieuwe ruimte. Nu is Timing in het bezit van een eigen bedrijfshal.

De nieuwe hal in Dedemsvaart is eind maart in gebruik genomen. Doordat de hal eigendom is van Timing, is de uitzendorganisatie ook verantwoordelijk voor alle processen.

Ompakken van producten

Sinds augustus 2010 werken flexkrachten van Timing voor wehkamp.nl. Ze werken aan het ompakken van producten van de verschillende onderdelen van wehkamp.nl. De hal die wehkamp.nl beschikbaar had gesteld voor dit werk werd te klein en het bedrijf ging op zoek naar een andere bestemming. Timing nam deze taak van de opdrachtgever over, met als resultaat een eigen bedrijfshal die 2,5 keer zo groot is als de vorige hal. De activiteiten voor de onderdelen van wehkamp.nl worden in de nieuwe hal succesvol voortgezet, aldus Timing.

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

3 reacties

 1. Avatar
  Jan Julius op

  Dit benadrukt hoe belangrijk het is om samen te werken!

  Even een grammaticaal puntje:

  ‘Met als resultaat een eigen bedrijfshal die 2,5 keer zo groot is als de vorige hal’.

  Graag wel Nederlands blijven schrijven het natuurlijk, die 2.5 keer zo groot is dan de vorige hal;-)!

 2. Avatar

  Daar wil ik even op reageren.

  “Volgens de traditionele schoolregels komt er na een vergrotende trap dan (groter dan, liever dan). Dan duidt erop dat we bij een vergelijking een ongelijkheid vaststellen.

  Als wordt gebruikt wanneer er in een vergelijking sprake is van gelijkheid.”

  (taaladvies.net)

  M.a.w. de zin in het artikel is wel juist 🙂

 3. Avatar

  Het zou zonde zijn wanneer de inhoudelijkheid van het artikel teniet wordt gedaan als we het over eventuele schrijffouten gaan hebben. (ALS er schrijffouten zijn gemaakt, DAN is dat erg slordig)

  Als ik het artikel zo lees dan is hier zeker sprake van samen werken (ipv samenwerken) tussen wehkamp.nl en Timing.

  Complimenten aan beide bedrijven lijkt mij.

Reageer