Driessen shirtsponsor Helmond Sport

0

Driessen HRM_Payroll is de nieuwe hoofdsponsor van voetbalclub Helmond Sport.

Driessen HRM_Payroll heeft zich voor twee seizoenen verbonden aan de voetbalclub. De sponsordeal gaat door, onafhankeijk van het feit of Helmond Sport promoveert naar de eredivisie.

Volgens Antoinette Knoet, bestuursvoorzitter van Helmond Sport, is de sponsorovereenkomst een goede stimulans om er alles aan te doen om de eredivisie te bereiken.

Jan Driessen, oprichter van Driessen HRM_Payroll over de sponsordeal: ‘Iedereen kent wel de beelden van de ‘zwartkijkers’ bij de thuiswedstrijden van Helmond Sport. Vanaf de daken van de aangrenzende schuurtjes kijken de buurtbewoners zo gratis naar de wedstrijden. Wat niet veel mensen weten is dat ook ik in mijn jeugdjaren vanaf één van die daken van mijn ouderlijk huis hier iedere wedstrijd volgde. Met de ondersteuning vereffen ik nu in één keer mijn oude schuld aan Helmond Sport.’

Naast voetbaldclub Helmond Sport, sponsort Driessen HRM_Payroll ook PSV.

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer