Flexmarkt pro – bibliotheek

0

Arbeidsrecht voor managers

Deze uitgave biedt jou als manager alle relevante informatie over arbeidsovereenkomst, ontslag, beloning, werk en verlof, ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Naar Arbeidsrecht voor managers

 

De High Performance Organisatie 1

In vrijwel alle organisaties blijkt de mens de bepalende factor bij het transformeren van de organisatie. Het centrale thema van de High Performance Organisatie is daarmee actueler dan ooit.

Naar De High Performance Organisatie 1

 

De High Performance Organisatie 2

Hoe scheppen we een krachtig leerklimaat voor een vitale High Performance Organisatie? De aanpak in De High Performance Organisatie 2 is concreet en praktisch, maar heeft ook een theroretisch-beschouwende, strategische invalshoek.

Naar De High Performance Organisatie 2

 

Futureproof

Dit boek gaat in op de vraag hoe je relevant kunt blijven, als organisatie en als werkende. Want beste manier om je toekomst te voorspellen, is om deze zelf te creëren.

Naar Futureproof

 

Leren & Ontwikkelen in het digitale tijdperk

Het is voor organisaties van vitaal belang dat ze in staat zijn om competenties van hun werknemers te verbeteren en een cultuur van continu leren te creëren. Deze trends maken een effectieve leer- en ontwikkelfunctie belangrijker dan ooit.

Naar Leren & Ontwikkelen in het digitale tijdperk

 

Over Auteur

Flexmarkt pro is het platform waar flexprofessionals informatie vinden die hen helpt hun werk nog beter te doen. Deze informatie is waar nodig juridisch getoetst.

Reageer