Gewortelde agrarische roots versterken Home of People

0

Een belangrijke mijlpaal in de strategische groei van Home of People: de overname van NWH Jobs. Dit moederbedrijf streeft naar een landelijke top 10-positie in de uitzendbranche met een doordachte bedrijfsstrategie waarbij klant en collega (flexkracht) centraal staan. 

Het groepsmerk Home of People is de faciliterende ‘moeder’ van de onderliggende merken Uitzendbureau Solutions (De Lier), T&S Flexwerk (Waalwijk) en nu dus ook van NWH Jobs (Noordwijkerhout).

Jacco en Dennis van Wieringen, oprichters van NWH Jobs, zijn van origine agrarische ondernemers in de Duin- en Bollenstreek waarbij ze veelal te maken hadden met seizoensarbeid. ‘’Zodra onze piek voorbij was, zorgden wij voor continuïteit van werk voor onze flexkrachten, en werden ze elders geplaatst. Vanuit deze ‘uitruil’ werd ons vaker verzocht te bemiddelen, en daar kregen we zoveel affiniteit mee én plezier in, dat we in 2007 NWH Jobs oprichtten’’, vertellen de broers Van Wieringen.

Agrarische roots

Vanuit eigen ervaring in de (agrarische) praktijk weten zij precies waar de gaten vallen op gebied van strategische personeelsplanning. In de Duin- en Bollenstreek, maar inmiddels ook daarbuiten, is NWH Jobs al meer dan 15 jaar een begrip als het gaat om kwalitatieve en betrouwbare personeelsvoorziening. Beiden kijken met trots terug op de succesvolle reis die zij hebben afgelegd en hebben het volste vertrouwen dat NWH Jobs in goede handen is bij Home of People.

Home of people samenwerking overname

Home of People-familie

‘’We zijn verheugd om NWH Jobs te verwelkomen in de Home of People-familie. Met de toevoeging van dit nieuwe merk willen we expertise en ervaring uitwisselen, waardoor we onze krachten optimaal kunnen bundelen en inzetten, in het belang van de klant en flexkracht,” zegt Hans Pruis, CEO Home of People. NWH Jobs heeft veel overeenkomsten met de overige merken van Home of People: snel en slim werken, hyperpersoonlijke klantbenadering, en aandacht én waardering voor de flexkracht.

“Deze samensmelting is gebaseerd op het krachtige concept waarbij de onderliggende merken kunnen profiteren van de gecentraliseerde ondersteunende afdelingen die Home of People te bieden heeft. Onze ambitie is grenzeloos en het is de bedoeling dat onze werkwijze aanstekelijkheid opwekt, dat we in de loop der jaren nog meer merken aan ons weten te binden.”           

Op weg naar een inspirerende toekomst

Sezer Duygulu, Founder van Home of People, kijkt uit naar de toekomst. “Met de komst van NWH Jobs bij Home of People willen we ons voortzetten in het creëren van een sfeer waarin uitzendkrachten het gevoel hebben thuis te komen. Ons streven is erop gericht om hen te voorzien van erkenning, waardering en de begeleiding die nodig is om te ontwikkelen. We geloven in het belang van een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en verbonden voelt, en waar het gevoel van ergens bij horen centraal staat. Samen bouwen we aan een toekomst waarbij we eenieder, die gelooft in onze bedrijfsfilosofie, aan boord verwelkomen’’.

Dit artikel is gesponsord door Home of People

Over Auteur

Reageer