Jubilerend Legal People heeft emancipatiemissie

0

Twintig jaar al recruteert werving en selectiebureau Legal People louter juristen.

Wie de mr.-titel mag voeren, loopt grote kans ooit in zijn loopbaan door de headhunters uit Amsterdam te worden benaderd. Directeur-grootaandeelhouder Erwin Bouwman werft ze allemaal: van de rechtshulpmedewerker tot de advocaat-partner.

Legal People mag zich marktleider noemen op het gebied van bemiddelen van juristen. Uitzendkrachten zijn in die nichesector nauwelijks te vinden, maar dat betekent niet dat de juridische arbeidsmarkt zuiver een kwestie van vaste loonsdienstverbanden is. Driekwart van de juridische afdelingen in het bedrijfsleven maakt gebruik van interim-juristen.
Detacheren doe Legal People niet, maar bemiddeling van zzp’ers is al achttien jaar een kernactiviteit. Recruteren doet het bureau al twintig jaar en Bouwman is niet van plan daar in zijn derde decennium van af te stappen.

Vindt u dit een interessant artikel? In Flexmarkt Magazine nummer 3 staat een uitgebreid interview met Erwin Bouwman van Legal People. Klik op deze link als u het vakblad wilt ontvangen! »

Terug naar de overzichtspagina»

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer