Nieuwe detacheerder voor vakmensen: Kordaat

0

Kordaat presenteert zich als nieuwe detacheerder van vakmensen. Onder meer loodgieters, timmermannen en lassers kunnen bij Kordaat in dienst komen met een jaarcontract en krijgen een werkbus en gereedschap.

Kordaat detacheert vakmensen op projectbasis bij opdrachtgevers. De oprichters van het bedrijf zeggen jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij uitzendorganisatie Get Work. Kordaat heeft al een jaar proefgedraaid en is nu definitief van start gegaan. Sinds kort is de website www.werkenbijkordaat.nl in de lucht.

‘Niet zomaar met iedereen in zee’

Kordaat zegt de ambitie te hebben om de beste werkgever voor vakmensen te zijn. Volgens directeur Claudia Ruiter gaat de detacheerder daarom ook niet zomaar met iedereen in zee. “We richten ons op echte vakmannen en vrouwen met liefde voor het vak die meer uit hun baan willen halen en die houden van uitdaging en afwisseling,” zegt Ruiter. De afwisseling wordt geboden door de verschillende opdrachtgevers en projecten.

Kordaat verwacht vakmensen aan te spreken met goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een vast contract (eerst een jaarcontract, daarna bij wederzijdse goedkeuring een contract voor onbepaalde tijd), een bestickerde werkbus en het benodigde gereedschap. Kordaat detacheert loodgieters, stratenmakers, timmermannen, lassers, schilders en monteurs.

Ruiter: “We spreken de taal en voor ons zijn vakmensen de helden van vandaag. Echt iets maken en trots zijn op wat je doet, daar houden we van. Daarom willen we onze vakmensen ook de zekerheid en waardering geven die ze verdienen en nemen we ze zelf in dienst.”

Het bedrijf is continu op zoek naar vakmensen in verschillende vakgebieden voor projecten in heel Nederland. Kordaat BV is aangesloten bij de NBBU, stichting Normering en Arbeid en VCU.

 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer