STAF biedt instrumenten gezondheidsmanagement

0

Stichting Arbo Flexbranche (STAF) heeft een toolbox ontwikkeld met daarin handvatten en werkwijzen met betrekking tot het gezondheidsmanagement voor vaste medewerkers van uitzendondernemingen.

De toolbox bevat onder meer voorbeeldprocedures, checklists, tests en tips over de thema’s werkplek, verzuim, agressie en werkdruk en is sinds deze week beschikbaar op de website van STAF.

De toolbox is het eerste resultaat uit een brainstormsessie die eerder deze maand gehouden werd met vertegenwoordigers van verschillende uitzendondernemingen. Uit een enquête, die voorafgaand aan de brainstormsessie werd gehouden, bleek dat veel beschikbare instrumenten voor gezondheidsmanagement niet goed gevonden werden. Een toolbox met alle instrumenten bij elkaar werd als nuttige aanvulling gezien.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer