Startup Event voor uitzendondernemers

0

Carrière Uitzendbureaus houdt op 22 maart het Startup Event in Utrecht. Deze avond is bedoeld voor iedereen die overweegt de stap naar zelfstandig ondernemerschap in de tijdelijke arbeid te zetten.

Tijdens het event belichten drie ondernemers verschillende kanten van dit thema. Onder hen Quintin Schevernels, ceo van Layar, een app voor augmented reality, en auteur van de bestseller ‘Suits en hoodies’. Hij zal tijdens deze avond vertellen over de zeven essentials voor een succesvolle startup.
Het creëren van waarde van een merk in een sterk aantrekkende arbeidsmarkt is het thema waar Ton Roodenburg zijn kennis over zal delen. Hij is voorzitter van de branchevereniging United Recruiters.
Marcel Slaghekke, ceo van Staffing Associates, presenteert hoe uitzendondernemers de stap van startup naar scale-up kunnen zetten door te werken aan je onderneming in plaats van in je onderneming.
Het Carrière Startup event is vrij toegankelijk voor ondernemers (in spe) en iedereen die zich oriënteert op het starten van een eigen uitzendbureau. Meer informatie en aanmelden kan via de website www.carriere-uitzendbureau.nl/startup.

Bron: Carrière Uitzendbureaus


Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer