Studentalent organiseert gratis workshops en trainingen

1

Studentenuitzendbureau Studentalent start donderdag 18 maart met een reeks trainingen en workshops voor HBO- en WO-studenten en starters.

De trainingen en workshops zijn gratis en zijn gericht op praktische vaardigheden die op de hogeschool of universiteit nauwelijks aan bod komen.

Studentalent wil met de gratis trainingen studenten en starters helpen bij hun eerste stap op de arbeidsmarkt. Angelique Steen, algemeen directeur: ‘Op de universiteit staat kennisoverdracht centraal. Tijd voor het leren van andere vaardigheden buiten het eigen vakgebied is er onvoldoende. In de trainingen van de Studentalent Academie oefenen we praktische vaardigheden. Wij weten hoe studenten in elkaar zitten maar weten ook hoe managers van bedrijven op hen reageren.’
 

De eerste training ‘Op weg naar je droombaan’ wordt in Den Haag gegeven. De komende maanden volgen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht de overige trainingen.

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. Mike Strijker op

    Beste Flexmarkt,
    Wij zijn organisators van de beroepsorientatieweek. Dit is een week waarbij eerstejaars en tweede jaarst studenten in contact komen met bedrijfsbezoeken en ze krijgen workshops en lezingen van bekende sprekers. We zijn nog op zoek naar workshops. Heeft u hier eventueel interesse in? Het is op 22 november 2012.

    In afwachting van uw antwoord.

Reageer