Actief Werkt! tweede op lijst Best Workplaces

0

Actief Werkt! Uitzendbureau heeft tijdens het Best Workplaces event in Amsterdam de tweede plek behaald op de lijst van Best Workplaces in de categorie grote organisaties.

De bekendmaking van de lijst van Best Workplaces vond eerder deze week plaats in het Transformatorhuis op het Westergasterrein in Amsterdam. Het uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring deed dit jaar voor het eerst mee.
Aan het Best Workplaces onderzoek van Great Place to Work namen in totaal 55.000 respondenten deel bij 145 verschillende organisaties. Het onderzoek bestaat deels uit een medewerkersonderzoek naar vertrouwen, trots en plezier, en deels uit een evaluatie van het werkgeversbeleid. Uiteindelijk belandden 63 organisaties op de lijst van Best Workplaces in 2018.

Match medewerkers en organisatie

Directeur van Actief Werkt, Ronald Kardol, reageert: “We zijn bijzonder trots op deze waardering. Deze tweede plek op de lijst van Best Workplaces zien we als een hele mooie erkenning voor het feit dat we het goed doen als werkgever. Onze benadering is daarbij altijd persoonlijk. Dit begint al bij de selectie van medewerkers, waarbij we heel goed kijken naar de match tussen medewerkers en het DNA van onze organisatie. Dat DNA wordt overigens het beste omschreven door onze kernwaarden Persoonlijk, Dichtbij en Doen. Nieuwe collega’s volgen ook een uitgebreid inwerkprogramma, zodat ze zich snel thuis voelen.”

Relatie opdrachtgevers en flexkrachten

Ronald Kardol vervolgt: “We zien dat onze persoonlijke aanpak ook bij opdrachtgevers en flexkrachten gewaardeerd wordt. We hebben langdurige en goede relaties met onze opdrachtgevers en onze flexkrachten werken graag met ons. Zeker in de huidige arbeidsmarkt waarbij er sprake is van een toenemende krapte, merken we dat de relatie met onze flexkrachten erg belangrijk is”.

Bron: Actief Werkt!

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer