Uitzendbureau Inhuren.com lanceert online platform

0

Uitzendbureau Inhuren.com heeft de eerste versie van een online uitzendplatform gelanceerd. Dit platform biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om zelf online, op elk moment opdrachten te plaatsen. Uitzendkrachten kunnen zichzelf vervolgens inplannen.

In de eerste fase test Inhuren.com het platform uitgebreid in de logistieke sector, met een aantal lokale opdrachtgevers die dagelijks personeel nodig hebben. Het doel is om op termijn alle logistieke uitzendkrachten op deze manier in te zetten bij opdrachtgevers. Later wordt het platform ook beschikbaar gesteld voor andere sectoren.

Online opdrachten plaatsen

Inhuren.com biedt bestaande opdrachtgevers de mogelijkheid om zelf online, op elk moment opdrachten te plaatsen. Logistieke medewerkers kunnen zichzelf vervolgens via dit platform inplannen. “Uiteraard houden onze planners in de testfase dit proces nauwkeurig in de gaten en grijpen in als dat nodig is”, aldus Daniël Sanandaji, oprichter van Inhuren.com. “Zo kunnen we het systeem optimaliseren.”

Inhuren.com

Inhuren.com is begin 2016 opgericht door twee jonge ondernemers: Daniël Sanandaji (24) en Wouter Meens (25). Dagelijks hebben zij ongeveer 150 uitzendkrachten aan het werk in de Randstad. Al sinds de oprichting wordt er hard gewerkt om de uitzenddienstverlening via een online platform vorm te geven.
Inhuren.com zet op dit moment vanuit één locatie in Den Haag door heel Nederland personeel in op uitzendbasis. Onder de opdrachtgevers zijn gemeentes, provincies, semi-overheden en grote MKB-bedrijven.

Bron: Inhuren.com

Over Auteur

Reageer