NBBU sluit raamcontract met FlexCom4

0

NBBU-leden kunnen vanaf 1 oktober 2011 gebruikmaken van de mantelovereenkomst die de brancheorganisatie heeft gesloten met FlexCom4, specialist op het gebied van verzuimbegeleiding binnen de uitzendbranche.

De vaste premie dekt alle kosten en financiële risico’s die het eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet met zich mee brengt.

Het eigenrisicodragerschap kan een aanzienlijke besparing op de verzuimkosten opleveren. Er is een direct financieel voordeel mogelijk, omdat een gedeelte van de Ziektewetpremie niet meer aan de Belastingdienst afgedragen hoeft te worden. De uitzendonderneming neemt in dat geval zelf de zorg en verantwoordelijkheid op zich voor de verzuimadministratie, verzuimbegeleiding, uitvoering van wet- en regelgeving én uitbetaling van het ziekengeld (en aanvulling conform de CAO die van toepassing is).

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer