Wiertz benoemt hoofd sales, marketing en communicatie

4

Wiertz Personeelsdiensten heeft per 1 april Philip Op den Kamp benoemt als hoofd sales, marketing en communicatie.

Volgens Tum Nievergeld, directeur operations, hoort een professionele en centrale aanpak op het gebied van sales, marketing en communicatie bij de ambitieuze groeiplannen van het uitzendbedrijf uit Limburg. De speerpunten voor het nieuwe hoofd sales, marketing en communicatie is dan ook het bevorderen van de marktgroei.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

4 reacties

 1. Hennie Kampers op

  Deze beste knaap is 25 jaar en staat in WijLimburg (FD) zijn CV op te pompen als een volleerd bodybuilder. Beste Philip, nederigheid is de sleutel tot elk succes. Niemand neemt het je kwalijk dat je weinig werkervaring hebt, je kwaliteiten komen toch wel bovendrijven…

 2. Tum Nievergeld op

  Beste Kees,

  Ik kan begrijpen dat het zo overkomt omdat het een mooie functie betreft. Het gaat hier echter niet om een directiewisseling, dus gelukkig niet “alweer”.

  Goed te zien/horen, dat je ons volgt!

  Groet, Tum

 3. Henk Reinswijk op

  Beste Tum,

  Nu zijn er toch wel weer wat wisselingen op directie niveau…. Rob de Weerd weg en Hans Tange erbij en ook nog wisselingen in de zogeheten familieraad. Jullie hebben op dat niveau ook een aardige flexibele schil!

  Vraag mij af waar dat naartoe moet met jullie bedrijfje…..

  Groet maar vooral sterkte, Henk

Reageer