Regels rond reageren

Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. U dient zich te houden aan de wettelijke regels en de algemene fatsoensnormen. U reageert op het artikel, niet op elkaar. Daarnaast zijn er zaken die Flexmarkt liever niet ziet en die reden kunnen zijn om maatregelen te nemen en u definitief te blokkeren. Als u wordt geblokkeerd, hebt u pech. Smeekbedes noch scheldpartijen helpen.

Dit tolereert Flexmarkt niet:

 • Geweld, racisme, extreem-rechtse of extreem-linkse uitlatingen, anti-semitisme, zwartmaken van individuen, groepen of organisaties. 
 • Te dominante aanwezigheid op het forum, met als doel andere forumdeelnemers te provoceren. 
 • Bedreigingen, al dan niet fictief, aan het adres van de andere sitebezoekers, aan Flexmarkt of aan prominente personen. Hiervan zal aangifte worden gedaan en uw gegevens zullen worden overgedragen aan de politie. 
 • Het aanvallen, vernederen of op andere wijze zwart maken van andere sitebezoekers. 
 • Niet-inhoudelijke reacties en reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. 
 • Het oneindig herhalen van een reactie met dezelfde strekking en/of het knippen en plakken van een reactie en het bevuilen van de reacties. 
 • Nietszeggende reacties als ‘hallo’, ‘bah’, ‘het is me wat’, ‘belachelijk’, etc. met als doel uw stempel te drukken en vooral uw eigen reactie terug te willen zien. 
 • Het plaatsen van privé-gegevens van uzelf of van anderen. 
 • Verwijzingen naar andere websites (url’s) in een reactie. 
 • Het niet gebruiken van Algemeen Beschaafd Nederlands. 
 • Herhaling van wat al door een ander gezegd is. Leest u de strekking van eerdere reacties door voordat u uw reactie plaatst. 

Correct Nederlands

Flexmarkt verlangt van u correct en foutloos Nederlands, zodat anderen ook kunnen begrijpen wat u schrijft. Controleer dus uw grammatica en spelling voordat u uw reactie plaatst. Ook verlangen wij van u dat u namen goed schrijft, zoals Flexmarkt dat ook doet.

Blokkeren

Als de inhoud van een reactie naar het oordeel van de webredactie ontoelaatbaar is, wordt deze reactie of al uw reacties door de webredactie verwijderd. Als dit herhaaldelijk gebeurt, kan de redactie besluiten uw reactiemogelijkheid op basis van IP-adres te blokkeren zodat u niet meer kunt reageren.

De redactie van Flexmarkt gaat niet in discussie over geplaatste reacties, verwijderde reacties of geblokkeerde IP-adressen.

Wij wensen u veel plezier bij het reageren op artikelen van Flexmarkt.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer